• particulier
  • particulier
  • particulier
  • particulier
Voor dierenartsen & dierenasiels

Huisdier-registratie.nl is een door de overheid toegewezen en erkende databank waar dierenartsen en chippers GRATIS kunnen registreren en voldoet aan het besluit en de naleving van privacywetgeving zoals de Wet bescherming persoonsgegevens. Huisdier-registratie.nl is ook voor dierenartsen met name geschikt omdat het proces 100% digitaal verloopt. Ideaal voor dierenartsen en erkende Chippers is de mogelijkheid om met een reader snel en foutloos meerdere chipnummers en paspoortnummers in te lezen te registreren. U leest de barcode met de reader en na de biep springt het nummer automatisch in het veld. Voordeel: snel, eenvoudig en geen fout ingevoerde nummers meer.

Voor fokkers professioneel en particulier

Huisdier-registratie.nl is een door de overheid toegewezen en erkende databank waar u uw hond kunt registreren en voldoet aan het besluit en de naleving van privacywetgeving zoals de Wet bescherming persoonsgegevens. Huisdier-registratie.nl is met name geschikt voor fokkers om GRATIS geboortemeldingen te registreren met behulp van een reader, snel en eenvoudig de chipnummers direct, zonder intikken, te kunnen registreren. U leest de barcode en na de biep springt het nummer automatisch in het veld. Voordeel: snel, eenvoudig en geen kans op fout ingevoerde nummers.

Details

GRATIS registeren Chip- en Paspoorregistraties door Dierenartsen en erkende Chippers alsook geboortemeldingen voor fokkers. Ook Importregistraties gratis registreren. Maak een account aan.
Meerdere chipnummers tegelijkertijd registreren en afmelden met een reader, foutloos en snel.