Registratie Beroepsmatig

 Een account voor beroepsmatige gebruikers aanmaken

De kosten voor een geboortemelding zijn éénmalig € 2,00 per dier. Alle overige meldingen zoals verkoop, aankoop, import, export etc. zijn gratis. Indien u een hond registreert, worden de ingevulde gegevens automatisch doorgestuurd naar de centrale databank van de overheid. Hiermee voldoet u dan automatisch aan alle wettelijke eisen die de overheid sinds 1 april 2013 aan hondeneigenaren stelt.

Bij huisdier-registratie.nl heeft u daarnaast de mogelijkheid om zonder over te typen, meerdere chipnummers automatisch te kunnen invoeren. U heeft alleen een reader nodig die de barcode afleest, en die het nummer na de biep automatisch in het veld zet.  Zo kunt u snel en eenvoudig vele chipnummers invoeren zonder het risico te lopen dat u per ongeluk een chipnummer verkeerd overtypt. Ook afmelden van meerdere dieren/chipnummers gaat simpel in één enkele handeling. 

 Registreren

Uw gegevens of die van uw bedrijf

Formaat 1111AB
Formaat 1111AB

Kies een gebruikersnaam en wachtwoord

Tip: vul hier uw e-mailadres in

Huisdier-registratie.nl zoekmachine

De zoekmachine van huisdier-registratie.nl stelt gebruikers van huisdier-registratie.nl in staat om chippers, dierenartsen, dierenasielen en dierenfokkers bij hen in de buurt te vinden. Dit gebeurt op basis van een zoekopdracht op postcode. Indien u ervoor kiest om opgenomen te worden, dan worden bij een passende zoekopdracht de volgende gegevens van u of uw bedrijf getoond: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Deelname is volledig optioneel, en u kunt de deelname ten alle tijden zelf opschorten in uw online dashboard.

Chipnummer.nl en Dierkwijt.nl zoekmachines

Huisdier-registratie.nl heeft een samenwerkingsverband met de websites chipnummer.nl en dierkwijt.nl. Hier kan men de registratie van een huisdier controleren en tevens kan men met behulp van deze site gevonden huisdieren snel terugbrengen naar de rechtmatige eigenaar. Hieronder kunt u aangeven welke gegevens getoond mogen worden, indien het chipnummer van één van uw dieren wordt ingevoerd in de zoekmachines van chipnummer.nl en/of dierkwijt.nl .

Verklaringen